Οι Μινεσότα Λινξ νίκησαν με 100-93 τις Νιου Γιορκ Λίμπερτι τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Target Center της Μινεάπολις, στο πρώτο φετινό παιχνίδι των περσινών φιναλίστ.
Σε παιχνίδι ψηλής έντασης, πολλές φορές αντίστοιχης των τελικών του 2024 (όπου νίκησαν οι Λίμπερτι με 3-2) οι Λινξ είδαν τη Ναφίσα Κόλιερ και την Κάιλα ΜακΜπράιντ να σημειώνουν 54 πόντους (30+24) και να τις οδηγούν στη νίκη. Η Κόρτνεϊ Γουίλιαμς (κεντρική φωτογραφία) έδωσε 13 ασίστ.
Η Νέα Υόρκη που παίζει χωρίς την τραυματισμένη Μπριάνα Στιούαρτ, είχε τη Σαμπρίνα Ιονέσκου στους 31 πόντους.
Για τις νικήτριες, η πρώην παίκτρια του Αθηναϊκού Τζέσικα Σέπαρντ είχε σημαντική συμβολή: Ήλθε από τον πάγκο, για να παίξει 17 λεπτά και είχε 8 πόντους με 4/6 δίποντα, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 10.824 θεατές.
Οι Λινξ οδηγούν φέτος τη λίγκα με ρεκόρ 23-5, ενώ οι Λίμπερτι είναι στη δεύτερη θέση με 17-9.