Το πρώτο σερβικό ντέρμπι της EuroLeague, μεταξύ ΠαρτιζάνΕρυθρού Αστέρα διεξάγεται απόψε (8/12, 21:30) στο Βελιγράδι, με την ένταση να “χτυπάει” ήδη “κόκκινο” καθώς περίπου 600 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα θα βρεθούν στη Stark Arena!

Παρά τις προσπάθειες να μην υπάρχουν οπαδοί του φιλοξενούμενου και οι δύο ομάδες ανακοίνωσαν πώς απόψε θα υπάρχουν στις εξέδρες οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, μαζί με τους περίπου 17.000 της Παρτιζάν! 

Υπολογίζεται ότι περίπου 600 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, είτε μέσω χορηγών, είτε με άλλους τρόπους.

Για την αποφυγή επεισοδίων, η Παρτιζάν ανακοίνωσε πώς ανεξάρτητα από τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο, οι οπαδοί του Ερυθού Αστέρα καλούνται να βρεθούν στο τμήμα 400 της Stark Arena, ώστε να βρίσκονται όλοι μαζί και προστατευμένοι.

Καλεί δε τον κόσμο της Παρτιζάν να είναι σε εγρήγορση για τυχόν προβοκάτσια!

Mε επίσημη ανακοίνωσή της, τονίζει ότι περιμένει οπαδούς του Ερυθορύ Αστέρα με διακριτικά της Παρτιζάν, ώστε να ρίξουν αντικείμενα και να προκαλέσουν τιμωρία της!

Για αυτόν το λόγο η Παρτιζάν ζητά από τους φιλάθλους τους να καταγράφουν τα περιστατικά με τα κινητά τους τηλέφωνα και να τα δημοσιεύουν στα social media, ώστε να αναγνωριστούν αργότερα, τυχόν οπαδοί του Ερυθορύ Αστέρα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ  

EuroLeague 2022/23: Βαθμολογία

EuroLeague 2022/23: Πρόγραμμα – Αποτελέσματα