Ο ΕΣΑΚΕ υπενθύμισε τη δυνατότητα που έχουν παιδιά σχολείων και ακαδημιών συλλόγων, να παρακολουθήσουν δωρεάν το All Star Game που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Στην προσφορά ΕΣΑΚΕ-ΠΣΑΚ, συμπεριλαμβάνεται και η δωρεάν μετακίνηση των παιδιών και των συνοδών τους, εφόσον βρίσκονται εντός Αττικής.

Η νέα ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

“Σε λίγες ημέρες εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή ονομαστικών καταστάσεων για την δωρέαν μετακίνηση με πούλμαν και είσοδο στο 25ο All Star Game!

ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ προσφέρουν δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν και είσοδο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αθλοπαιδειών του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» τις δύο ημέρες διεξαγωγής του 25ου All Star Game για παιδιά Δημοτικού από Δ’ τάξη, Γυμνασίου και Λυκείου, όπως, επίσης αθλήτριες και αθλητές ακαδημιών αθλητικών σωματείων, καθώς και ομάδων παιδικών, εφηβικών, νεανίδων και κορασίδων.

Για τα παιδιά δημοτικού και ακαδημιών συμπεριλαμβάνεται συνοδεία από τους γονείς. Απαραίτητη προϋπόθεση τα σχολεία, οι ακαδημίες και οι σύλλογοι να εδρεύουν εντός Αττικής. Για τα εκτός Αττικής καλύπτεται η δωρεάν είσοδος και για τις δύο ημέρες.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου η δράση θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 17:00 και την Κυριακή 18/12 στις 13:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00.

Οι ενδιαφέρομενοι αποστέλουν ονομαστικές καταστάσεις και τηλέφωνο επικοινωνίας υπευθύνου στα email [email protected] , [email protected] καθώς και να απευθύνονται στον τηλεφωνικό αριθμό του κ. Κώστα Αλεξανδρίδη 6975888708.

Περιμένουμε όλα τα παιδιά στο ΟΑΚΑ για την γιορτή του μπάσκετ!