Φλεβαράκης

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία από τη Σομπατέλι και τόνισε ότι η ομάδα του έκανε τα ίδια λάθη στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ επεσήμανε ότι το διάστημα προετοιμασίας ήταν πολύ μικρό για την ομάδα του, ενώ επίσης δήλωσε ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του “δικεφάλου του βορρά”, στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Φλεβαράκης είπε:

“Κάποιοι από τους σημαντικούς μας παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να είμαστε μπροστά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά χάσαμε το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο και αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά φέτος.

Για περίπου 35-36 ελέγχαμε την κατάσταση, αλλά στα τελευταία πέντε κρίσιμα λεπτά, τα λάθη που κάναμε στοίχισαν και η Σομπατέλι τα εκμεταλλεύτηκε με πόντους στον αιφνιδιασμό και με τον κόσμο και την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Είχαμε τα ίδια προβλήματα στα τελευταία λεπτά. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο. Χάσαμε δέκα ελεύθερες βολές. Χάσαμε μπάλες σε ειδικές καταστάσεις. Έπαιξε ρόλο για εμάς και το γεγονός ότι οι ψηλοί μας είχαν πρόβλημα με τα φάουλ, ειδικά ο Σαρικόπουλος με τη ζώνη στην 4η περίοδο που μας κρατούσε στο παιχνίδι.

Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, είμαστε στην αρχή της σεζόν. Ξέρουμε όλοι ότι είχαμε πολύ μικρό διάστημα προετοιμασίας, κάθε παιχνίδι για εμάς, είναι σαν ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να είμαστε αποδοτικοί και στα 40 λεπτά, για να παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε”.

Από την πλευρά του ο Άνταμ Σμιθ δήλωσε ότι η Σομπατέλι ήταν ανώτερη στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός τόνισε:

“Δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα από το σημερινό παιχνίδι με τη Σομπατέλι. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε ένα καλό ματς για τρεις περιόδους, αλλά με τα λάθη που κάναμε στο τέταρτο δεκάλεπτο, κρίθηκε ο τελικός νικητής”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2019-20

Τα highlights της ήττας του ΠΑΟΚ με ελληνική περιγραφή (vids)

Σομπατέλι-ΠΑΟΚ 76-66: Κατέρρευσε ξανά στο τέλος ο Δικέφαλος… (pics)

Τα αποτελέσματα και τα highlights του Basketball Champions League (vids)