allstarbasket.gr

Πώς να μην δηλώσει περήφανος ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς, έπειτα από τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ με 76-69 στην Πυλαία!

Άλλωστε η ομάδα του βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, διεκδικεί έναν ακόμα τίτλο και μπορεί να ονειρεύεται!

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Προμηθέας θα παίξει σε έναν τελικό Κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είμαστε περήφανοι για αυτήν την ομάδα, για το πάθος και για την συγκέντρωση που δείξαμε στα δύσκολα όταν ο αντίπαλος μας απείλησε”, δήλωσε ο Μάκης Γιατράς, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

“Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα μέσα στην έδρα της, μετά από δύο συνεχόμενες μετακινήσεις από το ένα άκρο της Ελλάδας στο άλλο και, πλέον, είμαστε στον τελικό.

Στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι όποτε κι αν διεξαχθεί και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο”.

Για το αν νιώθει σοφότερος μετά την περσινή ήττα στον τελικό είπε:

“Έχω πολλά χρόνια μπροστά μου για να γίνω σοφός. Μην μου θυμίζεις τον περσινό τελικό γιατί μετά το παιχνίδι ήθελα να σταματήσω την προπονητική.

Δεν θα γίνω πιο σοφός. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε το Λαύριο που παίζει το καλύτερο μπάσκετ ή τον Παναθηναϊκό που είναι ομάδα Ευρωλίγκας ή το Περιστέρι που έχει μεγάλο βάθος”.

Για τα μεγάλα σουτ του Αγραβάνη που έκριναν τον ημιτελικό, παρότι μέχρι εκείνο το σημείο δεν ήταν καλός, ο Γιατράς είπε:

“Έχει την τρέλα, μιλάμε για τρελό. Ο Αγραβάνης είναι ο πρώτος σκόρερ μας.

Καταρχήν να πω ότι ο Φορντ ήταν το κλειδί της νίκης για μας. Ο Αγραβάνης έχει την ποιότητα, την εμπειρία αλλά και την τρέλα αλλά κλειδί στη νίκη ήταν η άμυνά μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Το photo album του ημιτελικού ΠΑΟΚ-Προμηθέα Πάτρας (gallery)

Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας 2020/21

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας και οι συμμετοχές σε τελικούς