www.allstarbasket.gr

O νέος Αμερικανός ψηλός του Άρη, Τζέιμς Κέλι, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League.

Ουσιαστικά ήταν η πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, καθώς στον αγώνα με το Λαύριο, είχε αγωνιστεί για 5 λεπτά, αλλά ερχόταν από τραυματισμό και δεν έδειξε τις ικανότητές του.

Στην Πάτρα, όμως, το Σάββατο, ο Τζέιμς Κέλι (δεξιά στην κεντρική φωτογραφία με το Νο24) ήταν εντυπωσιακός στη νίκη του Άρη με82-62επί τουΠρομηθέα Πάτρας.

Έμεινε 34:03 στο παρκέ, πέτυχε 18 πόντους με 7/13 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/2 βολές, πήρε 15 ριμπάουντ, 11 αμυντικά-4 επιθετικά, έδωσε 2 ασίστ, έκανε 2 blocks και 1 κλέψιμο και 2 λάθη για να συγκεντρώσει 26 μονάδες στην αξιολόγηση.

 

www.allstarbasket.gr

 

Είναι η δεύτερη φορά που αναδεικνύεται Stoiximan MVP από τoν Άρη, καθώς την 1η αγωνιστική Πολυτιμότερος ήταν μαζί με τους Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού, Νίκο Δίπλαρο του Απόλλωνα Πάτρας Oscar ο Ολιβιέ Χάνλαν.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ ΠρομηθέαΆρη, με τον Τζέιμς Κέλι να πρωταγωνιστεί στην πλειονότητά τους, για τους νικητές: