ΤΣΣΚΑ-Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο πέρασε διά περιπάτου από τη Ρωσία, επικρατώντας 67-57 της ελλιπούς αλλά και πολύ άστοχης ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν είχε στη διάθεσή του τους Ντάνιελ Χάκετ, Γουίλ Κλάιμπερν και Σέμεν Αντόνοφ, ενώ ο Έτορε Μεσίνα τον Λουίτζι Ντατόμε.

Στο ζύγι οι απουσίες των γηπεδούχων ήταν πιο σημαντικές, γεγονός που έπαιξε ρόλο στο δικό τους 12-8 και το 13-6 της Μιλάνο, η οποία ζευγάρωσε τις νίκες της επί της ΤΣΣΚΑ και υπερισχύει σε πιθανή μεταξύ τους ισοβαθμία.

Ο αγώνας:

Από πολύ νωρίς φρόντισε η ιταλική ομάδα να δείξει ποιος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης, κρατώντας στους 10 πόντους την ΤΣΣΚΑ στο α’ δεκάλεπτο.

Ο Ίφε Λούντμπεργκ ήταν εκείνος που με τους 11 από τους 35 πόντους σε ένα ημίχρονο, κρατούσε τους γηπεδούχους κοντά στο σκορ.

Η άμυνα της Μιλάνο ήταν εκπληκτική. Οι ψηλοί της φορτώθηκαν νωρίς με φάουλ, με αποτέλεσμα ο Κάιλ Χάινς να σηκώσει όλο το βάρος. Τίποτα, πάντως, δεν φανέρωνε αλλαγή του σκηνικού.

Από τους 10 πόντους της πρώτης περιόδου, η ρωσική ομάδα πήγε στους 11 της τρίτης, στατιστικό που κάθε άλλο παρά υπέρ της ήταν στη μάχη για ανατροπή.

Η Αρμάνι πήγε στο +16 στα 06:47 πριν από τη λήξη, επομένως το μόνο που απέμενε ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΤΣΣΚΑ έβαλε 33 πόντους στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα, σημειώνοντας μόλις τρία τρίποντα σε 24 προσπάθειες! Τι άλλο θέλετε…

Πρώτος σκόρερ του ματς ο Λούντμπεργκ με 15 πόντους, ενώ ο Τόρνικε Σενγκέλια προσπάθησε με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Από πλευράς νικητών, οι Ντέβον Χολ και Τρόι Ντάνιελς είχαν από 13 πόντους, όμως η περισσότερη δουλειά συνολικά έγινε από τον Χάινς (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα: 10-23, 35-40, 46-55, 57-67

Η στατιστική του αγώνα με ένα κλικ:

Τα highlights της αναμέτρησης:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

EuroLeague 2021/22: Πρόγραμμα – Αποτελέσματα

EuroLeague 2021/22: Βαθμολογία