Το Eurocup είναι μια διοργάνωση που μοιάζει με προθάλαμο της Euroleague τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και σε ατομικό. Για αυτό ο κόουτς της BAC Αντώνης Μπότης, μάς παρουσιάζει πέντε παίκτες που είναι πιθανόν να κάνουν το άλμα στη Euroleague!

Δίχως ελληνική ομάδα στο Eurocup, οι εικόνες που έχει η πλειονότητα των μπασκετόφιλων της χώρας μας από τη διοργάνωση, είναι σαφώς λιγότερες από τη Euroleague και το Basketball Champions League!

Για αυτό το λόγο ο προπονητής της Ακαδημίας Αθηνών (BAC), Αντώνης Μπότης, έκανε το scouting report και με ένα σύντομο αλλά περιεκτικό video μιας παρουσιάζει μια πεντάδα ανερχόμενων παικτών τόσο σε ηλικία, όσο και σε επίπεδο!

Στο video θα δείτε τον Ισλανδό γκαρντ της Άλμπα Βερολίνου, Μάρτιν Χέρμανσον 25, 1,90μ.), τον γερμανό γκαρντ της Ουλμ, Ισμέτ Ακπινάρ (24, 1,95μ.), τον Λιθουανό φόργουορντ της Άλμπα Βερολίνου, Ρόκας Γκεντράιτις (27, 2,00), τον επίσης Λιθουανό φόργουορντ της Ρίτας Βίλνιους, Μαρτίνας Εκόντας (22, 2,04μ.) και τον Αυστραλό σέντερ της Παρτιζάν Βελιγραδίου, Τζοκ Λόντεϊλ (24, 2,11μ.).