ΚΑΕ ΑΕΚ

Μετά την τελευταία ανακοίνωση της ΕΟΚ, ακολούθησε και μία της ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία τονίζει ότι “η ομάδα μας τιμά και σέβεται την Εθνική”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

“Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, αλλά και στην Εθνική Ομάδα, την οποία η ΑΕΚ BC ανέκαθεν τιμά και σέβεται, όπως αρμόζει στην «επίσημη αγαπημένη», ανακοινώνει, ότι:

Οι διεθνείς μας, ήτοι οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Δημήτρης Μωραΐτης, θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς λάβαμε από την ΕΟΚ τη διαβεβαίωση, ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ότι θα διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών.

Η ΑΕΚ BC στις περιόδους κρίσης του ελληνικού μπάσκετ σεβάστηκε αυτονοήτως την Εθνική Ομάδα και ουδόλως συμμετείχε στην πόλωση, που είχε ως απότοκο την απόσυρση διεθνών από άλλες ομάδες. Αντιθέτως, αποδέχτηκε το κάλεσμα παικτών της, και ξόρκισε την τοξικότητα εκείνων των ημερών, καθώς η Εθνική Ομάδα και η συμμετοχή σ’ αυτήν αποτελούν ύψιστο καθήκον, που υπερβαίνει τα συλλογικά πλαίσια και οι προσκλήσεις αθλητών μας συνιστούν τιμή για μας. Γι’ αυτό και ουδέποτε θα θέταμε «εν αμφιβόλλω» τη φιλοσοφία και τα «πιστεύω» μας.

Η ΑΕΚ BC εδώ και 6 χρόνια πρωταγωνιστεί σε δράσεις με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών στο ελληνικό μπάσκετ και θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη πως συνεργάζεται με τους πάντες σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας με αποκορύφωμα στην τρέχουσα περίοδο την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αυτό θα πράξει και στο μέλλον. Δίνοντας σταθερά τις μάχες της εντός των τειχών, μη φυγομαχώντας όπως άλλοι, πάντα με γνώμονα τους αξιακούς της κώδικες και το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.

ΑΕΚ BC”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: Ενσωματώθηκαν στην Εθνική οι παίκτες της ΑΕΚ, έγινε παρανόηση!

EOK: Αδικαιολόγητα απόντες από την Εθνική οι αθλητές της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ απαγόρευσε στους διεθνείς να προπονηθούν με την Εθνική!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.