Εθνική Ανδρών

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ το βράδυ της Κυριακής (14/2) τονίζει ότι ενσωματώθηκαν στην Εθνική Ανδρών οι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς έγινε παρανόηση!

Η νέα ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών ενσωματώθηκαν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ, που δεν ήταν παρόντες στην απογευματινή συγκέντρωση του ΟΑΚΑ.

Κατόπιν επικοινωνίας που υπήρξε από πλευράς ΑΕΚ, επισημάνθηκε ότι είχε γίνει παρανόηση του προγράμματος και ότι οι παίκτες επιθυμούσαν να είναι παρόντες στην προσπάθεια και ζητούσαν να γίνουν δεκτοί.

Η διοίκηση της ΕΟΚ εκτιμώντας με ψυχραιμία την κατάσταση, γνωρίζοντας την πάγια επιθυμία των Ελλήνων αθλητών να συνεισφέρουν όποτε καλούνται στην Εθνική Ομάδα και βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε την εισήγηση του  προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου να ενσωματωθούν οι παίκτες στην προετοιμασία.

Κατόπιν αυτών, o Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Δημήτρης Μωραΐτης πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και αύριο (15/2) θα αναχωρήσουν με την αποστολή για τη Ρίγα της Λετονίας.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

EOK: Αδικαιολόγητα απόντες από την Εθνική οι αθλητές της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ απαγόρευσε στους διεθνείς να προπονηθούν με την Εθνική!