Με τον Γιάννη Καστρίτη θα συναντηθούν οι διοικούντες του Άρη εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Το θέμα του προπονητή «καίει» τους «κίτρινους», καθώς βλέπουν ότι ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί ένα από τα hot ονόματα στην αγορά και θέλουν να ξέρουν άμεσα πως θα πορευτούν.

Επιθυμούν να παραμείνει στον Άρη και να συνεχίσει το έργο του, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την πρόταση που θα του γίνει, αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κι εκεί πλέον είναι που «κολλάει» το θέμα της Ευρώπης. Ο Καστρίτης σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μένει στην ομάδα εάν δεν παίξει στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και τα επόμενα 24ωρα οι διοικούντες του Άρη θα έρθουν σε επαφή με τον «ισχυρό άνδρα» του Basketball Champions League Πατρίκ Κομνηνό και θα του ζητήσουν να συμμετάσχουν στην διοργάνωση τη νέα σεζόν, παρότι λόγω βαθμολογικής θέσης κάτι τέτοιο φαντάζει ανέφικτο.

Πάντως, σύφωνα με πληροφορίες η FIBA προσανατολίζεται σ’ αυτή την περίπτωση να τους επιτρέψει να συμμετάσχουν, αλλά όχι απευθείας στην φάση των ομίλων που θα ήθελαν, αλλά πιθανότατα από τα προκριματικά, χωρίς βέβαια και αυτό να είναι κάτι σίγουρο.