“Ταμείο” στη χρονιά που έκλεισε με τον Προμηθέα έκανε ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός εξήγησε πως έμεινε πιστός στις αρχές του και πως οι Πατρινοί έκαναν τα ππάντα με τον δικό τους τρόπο όσο ήταν στο «τιμόνι» του Συλλόγου.

Η απολογιστική τοποθέτηση του Γιάννη Χριστόπουλου είναι η εξής: “Δώσαμε  την καρδιά και την ψυχή μας στο πρόγραμμα και την ομάδα. Σταθήκαμε μαζί απέναντι σε σημαντικές προκλήσεις και εξωτερικούς θορύβους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην ομάδα κάναμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο που μπορεί να μην ήταν πάντα ο ιδανικός αλλά σίγουρα δεν ήταν πάντα ο εύκολος τρόπος.

Ο αθλητισμός δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων που εάν είναι αυθεντικοί διαρκούν για μια ζωή.

Δίνει επίσης δομή στη ζωή μας, πειθαρχία και μια γνήσια, ειλικρινή και αγνή ανταγωνιστικότητα στο να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.

Και καταλήγει: “Πάντα προσπαθούσα να είμαι πιστός στον εαυτό μου, και στις αρχές μου και να επιλέγω εκείνες τις μάχες που ένιωθα ότι ήταν σημαντικές να κερδηθούν. Η απόλυτη ευθύνη των πράξεων μου με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι κάποιος άλλος.

Η ομάδα δεν χτίζει μόνο χαρακτήρες τους αναδεικνύει και συγχρόνως τους αποκαλύπτει καθημερινά. Ο σεβασμός για το παιχνίδι πρέπει να είναι πάντα ο τελικός νικητής. Σας ευχαριστώ όλους για ΟΛΑ”.