Σαμοντούροβ

Σημαντικό πλήγμα για την Εθνική Εφήβων, αφού εκτός συνέχειας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 τέθηκε ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, που τραυματίστηκε στο πόδι στην ήττα από τη Σλοβενία.

Μόλις λίγο πριν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό του χθεσινού (1/8) αγώνα με τη Σλοβενία η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ελληνικής ομάδας καθώς τραυματίστηκε ο Σαμοντούροβ, ο οποίος θα χάσει τη συνέχεια του τουρνουά, αφού έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Η Ιταλία θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής Εφήβων (3/8, 18:15) στα νοκ άουτ παιχνίδια που ξεκινούν αύριο.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

“Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής (1/8) ημέρας. Μόλις 1’40’’ μετά την έναρξη του αγώνα της Εθνικής Εφήβων με την Σλοβενία τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων.

Υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις στη Σμύρνη όπου διεξάγεται η διοργάνωση, υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική, Ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις με την επιστροφή του στην Αθήνα. Όλοι εύχονται περαστικά στον Αλέξανδρο και επιστροφή με υγεία στο παρκέ!”