Χάποελ-ΑΕΚ

Ο Ηλίας Καντζούρης δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο που η ΑΕΚ πάλεψε στο Ισραήλ, παρά την ήττα από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο προπονητής της “Ένωσης” είπε στην Cosmote TV:Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με επαφή. Χάσαμε το μομέντουμ μετά τα πρώτα 3-4 λεπτά. Η Χάποελ σκόραρε κάποια εύκολα καλάθια.

Είμαι περήφανος που οι παίκτες μου πάλεψαν σκληρά ως το τέλος σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Μας κόστισαν οι λεπτομέρειες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να μειώσουμε. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε 6 μέρες.

Πρέπει να ανασυνταχθούμε να ανακτήσουμε ενέργεια. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Θέλουμε να το κερδίσουμε και να επιστρέψουμε τη σειρά στο Ισραήλ“.

Αναφερόμενος στο μαρκάρισμα του Χάνκινς, τόνισε: “Κάναμε καλή δουλειά αμυντικά σε γενικές γραμμές. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Η Χάποελ έχει εξαιρετικούς παίκτες δεν μπορείς να τους υποτιμήσεις. Αν το κάνεις αυτό σε τιμωρούν”.

Ο Κένι Γουίλιαμς, από την πλευρά του, είπε: “Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Αφήσαμε την Χάποελ να χτίσει διαφορά 20 πόντων και σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να επιτρέπεις κάτι τέτοιο. Ήρθαμε κοντά σαν ομάδα και παλέψαμε. Η εκτέλεση δεν ήταν όπως την περιμέναμε. Θα προπονηθούμε και θα διορθώσουμε τα πράγματα”.

Ερωτηθείς για το γεγονός πως η ΑΕΚ είχε βρεθεί ξανά στο -20, δήλωσε: “Ήμασταν σε αυτή την κατάσταση κάποιες φορές και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε πάρει μομέντουμ. Δεν καταφέραμε να βρούμε τις φάσεις που θέλαμε για να είναι διαφορετικό το σκορ”