Καστρίτης

Έπειτα από την ήττα στη Ρόδο, ο Γιάννης Καστρίτης συνεχάρη τους παίκτες του και τόνισε πως ο Άρης θα παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των “κιτρίνων”:

“Για ένα ακόμη παιχνίδι παρότι είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο που αντέδρασαν και προσπάθησαν να επιστρέψουν, για να διεκδικήσουν το παιχνίδι.

Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέρουμε πολύ καλά πόσα προβλήματα τραυματισμών για ακόμη μία φορά είχαμε να αντιμετωπίσουμε, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Νομίζω ότι ούτε μία ημέρα δεν ήμασταν δέκα παίκτες για να προπονηθούμε όπως έπρεπε. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Τα παιδιά το έδειξαν αυτό. Όπως κάνουμε πάντα, έτσι κάναμε και σήμερα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο θα διεκδικούμε τις πιθανότητές μας σε κάθε κατοχή, ώστε να καταφέρνουμε να φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το ίδιο θα κάνουμε μέχρι τη λήξη και της κανονικής περιόδου και των playoffs στη συνέχεια. Για εμάς, οδηγός είναι η καθημερινή προσπάθεια και στο τέλος να δούμε ποιο είναι το καλύτερο που θα έχουμε καταφέρει.

Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για το πολύ όμορφο παιχνίδι και για τη νίκη, συγχαρητήρια και στους παίκτες μας. Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας που ήρθαν και μας στήριξαν και σήμερα και χειροκρότησαν στο τέλος τα παιδιά.

Συνεχίζουμε. Έχουμε ένα ακόμη ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου απέναντι στον Προμηθέα, όπου όπως κάθε φορά θα προετοιμαστούμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.