Καστρίτης

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο Γιάννης Καστρίτης εγγυήθηκε ότι ο φετινός Άρης θα δίνει το 100% στους αγώνες.

Ο τεχνικός των “κιτρίνων” δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου και προβληματισμένος από τον τραυματισμό του Μάνι Μπέιτς.

Αρχικά ο κόουτς Καστρίτης είπε: “Τα φιλικά αυτή την περίοδο είναι για να βάζουμε σε εφαρμογή όσα δουλεύουμε καθημερινά. Τα παιχνίδια αυτή την περίοδο είναι σημαντικά για να χτίζουμε.

Να βλέπουμε τις αδυναμίες μας και να βελτιωνόμαστε. Το ότι είχε τόσο κόσμο, είναι κάτι τρομερό. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θέλω να εγγυηθώ πως θα έχουμε μια ομάδα που θα δίνει το 100%. Είχαμε πολλές απουσίες σήμερα.

Το χειρότερο ήταν ο τραυματισμός του Μπέιτς. Δεν φαίνεται να είναι κάτι απλό… Αν είναι κάτι κακό, είναι άσχημο πρώτα για εκείνον και μετά από εμάς. Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα αύριο.

Αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι με την διοίκηση, θα το κάνουμε. Ακόμη και σε φιλικό ματς 30 πόντων, ο Χάρελ έκανε βουτιά για την μπάλα. Ίσως έχει μια διάσειση”.

Αναφορικά με τους νεαρούς Φίλιππο Τσαχτσίρα και Βασίλη Καζαμία, τόνισε: “Οι νέοι πρέπει να καταθέσουν προσπάθεια και προσήλωση. Τα παιδιά πρέπει να είναι με το κεφάλι κάτω.

Αν δεν είχαμε σήμερα τους τραυματισμούς, προφανώς δεν θα είχαν τον χρόνο που πήραν σήμερα. Βελτιώνονται κι αυτοί. Δύσκολο να τους υπολογίζουμε φέτος, έως απίθανα. Το θέμα είναι τα επόμενα χρόνια να είναι σε θέση να προσφέρουν στην ομάδα”.