Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποβλήθηκε με 1:52 να απομένουν για τη λήξη της παράτασης στο ΑΕΚ – Περιστέρι winmasters και ο βοηθός του, Γιώργος Λιμνιάτης, ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή, αλλά και εκπροσώπου του τεχνικού επιτελείου στη συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στα Media:

Η αρχική του τοποθέτηση: Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα αρκετά σοβαρή με αρχές, που για το διάστημα που βρισκόμαστε είναι σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας συν ότι αποτελείται από παιδιά με εμπειρία Έλληνες και ξένους με εικόνα και παραστάσεις από το πρωτάθλημα. Έχει και πολύ καλό σταφ. 

Για 12 λεπτά μέχρι να πάρουμε τη διαφορά ήμασταν παγιδευμένοι στον τρόπο του Περιστερίου. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μία πάσα, δεν είχαμε κυκλοφορία. Παρά τη διαφορά, ο τρόπος που λειτουργούσαμε δεν ήταν αυτός που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος κάθε φορά που ξεφεύγαμε το Περιστέρι απαντούσε. 

Δεν λειτουργήσαμε όπως πρέπει για να κρατήσουμε το σκορ και δώσαμε την ευκαιρία στο Περιστέρι να επανέλθει. Ήταν θέμα μέρας και ικανότητας, αλλά και μεγάλα σουτ που το Περιστέρι τα είχε. Ο Σμιθ στο τέλος πέτυχε εύκολο λέι απ στο τέλος.

Για το λέι απ του Σμιθ στην παράταση:Αν προσέξατε ο Χάρης (Γιαννόπουλος) ήταν πάνω του, αλλά ο Χάρης στο ξεμαρκάρισμα είχε πέσει πάνω του. Έτσι είχε πλεονέκτημα να τρέξει το γήπεδο. Εμείς είχαμε μιλήσει στο τάιμ άουτ να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση με αλλαγές. Η ατυχία για εμάς ήταν πως έπεσε ο Χάρης κάτω. Σκόραρε πάνω στην αλλαγή και έτσι χάσαμε.

Για την επίθεση της ΑΕΚ στο τέλος της παράτασης:Είχαμε πει ότι θα πάμε σε επίθεση με αλλαγή, να χτυπήσουμε τον Χάτσερ. Θέλαμε να πάμε στο ένας εναντίον ενός. Αποφασίσαμε πιο νωρίς. Αυτά συμβαίνουν.

Για την διαιτησία:Δεν είναι δουλειά μου να το σχολιάσω. Θα σχολιαστεί από αυτούς που πρέπει σε τέτοιες καταστάσεις.

Για το αν υπάρχει plan b στην ΑΕΚ:Η ομάδα δουλεύει. Οι ομάδες του Ηλία δεν έχουν μονόπλευρη ανάπτυξη και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα και η φιλοσοφία του σταφ. Δεν θεωρώ πως δεν υπάρχει τέτοια κατάσταση. Εμείς δημιουργούμε ώστε να μην είναι προβλέψιμη η ομάδα. Το αποτέλεσμα βγάζει και τα ανάλογα συμπεράσματα.

Για την κατάσταση του Σλότερ:Ήμασταν άτυχοι σε αυτό το κομμάτι. Χτύπησε στην Πορταριά υπέστη θλάση στον δικέφαλο και γι αυτό ήταν μεγάλο το διάστημα αποχής και υπήρχε ο κίνδυνος να τον χάσουμε περισσότερο. Σιγά σιγά θα μας δώσει κάποια πράγματα και περιμένουμε να τα δούμε με τον τρόπο που δουλεύουμε.

Για το 1-3 της ΑΕΚ:Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με στόχους. Αυτό το ξεκίνημα που έχουμε μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Η ομάδα έχει αρχή μέση και τέλος και θα έρθει και αυτό που επιθυμούμε όλοι μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Ζούρος: ”Τέτοια παιχνίδια τα κερδίζει η αυταπάρνηση” (vid)

Καυστική ανακοίνωση της ΑΕΚ προς ΕΟΚ: ”Εμείς θα συνεχίσουμε, εσείς θα αποχωρήσετε!”

Τα στιγμιότυπα του… επικού ΑΕΚ – Περιστέρι winmasters (vid)

ΑΕΚ – Περιστέρι 90-91: Μπασκετική ραψωδία στο ΟΑΚΑ, τρελή ”απόδραση” με Γκρέι-Χάτσερ-Σμιθ! (pics) 

Η τιμή της ΑΕΚ στον Βασίλη Ξανθόπουλο (pics)