Λούκα Μπάνκι

Τον τρόπο να λυγίσει τη φορμαρισμένη Μπάμπεργκ στη ρεβάνς της 3ης Απριλίου θα ψάξει ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του αγώνα στη Γερμανία όπου η ΑΕΚ ηττήθηκε με 71-67.

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει reset!

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκα Μπάνκι μετά το ματς στο Μπάμπεργκ:

“Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, έπαιξαν έναν αγώνα με πολλή ένταση και δεν ήταν εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματα και την πίεση ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Είδατε πόσο δυσκολευτήκαμε στην αρχή, χάνοντας εύκολα καλάθια. Στη συνέχεια όμως βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε και τον τραυματισμό του Ματσιούλις.

Όταν παίζεις σε ένα τέτοιο επίπεδο, οι λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι. Για κάποια πράγματα μετανιώνουμε και πρέπει να τα διορθώσουμε, ενόψει της ρεβάνς. Ξέρουμε καλά ποιον έχουμε απέναντί μας. Η Μπάμπεργκ παίζει εξαιρετικά τελευταία, δεν έχει χάσει στα τελευταία 12-13 ματς και πρέπει να προσεγγίσουμε το επόμενο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε κάτι παραπάνω, κάτι ξεχωριστό, γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουμε”.

Ερωτηθείς για τη διαιτησία, ο Λούκα Μπάνκι είπε:

“Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τους διαιτητές. Πρέπει να κάνουμε reset, να μη μιλάμε και να μη σχολιάζουμε πράγματα. Όλοι είδαν τι έγινε στο παρκέ, μπορείς να συμφωνήσεις ή όχι. Το παιχνίδι τελείωσε. Το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι το παιχνίδι μας. Έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά θέλουμε να αποδείξουμε πως θα παλέψουμε ως το τέλος”.