Η ίωση τις τελευταίες ημέρες κράτησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα μακριά από την ομάδα του Ολυμπιακού και όπως παρατήρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αυτό ήταν εκατό φορές χειρότερο.

“Συμφωνήσαμε με τους παίκτες ότι πρέπει να έχουμε πάντα πνεύμα νικητή και να βρούμε ρυθμό, να μοιράσουμε το χρόνο. Η ομάδα ήταν αρκετά κουρασμένη και έχουμε 3 παιχνίδια που ακολουθούν. Θέλουμε να μείνουμε υγιείς” δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Μπαρτζώκας.

Και συμπλήρωσε: “Είναι και κάποιοι παίκτες που δίνουν τον τόνο στην άμυνα. Οι ψηλοί μας έκαναν καλή δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε. Ήταν 100 φορές χειρότερα να το βλέπεις στην τηλεόραση. Για τους τηλεθεατές είναι καλό να βλέπουν Ολυμπιακό, για τους προπονητές όχι τόσο. Αρκεί μια νίκη στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε”.

Στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: “Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ με τον δέοντα σεβασμό. Είναι μια καλή ομάδα που διεκδικεί όσο καλύτερη θέση μπορεί στην κανονική διάρκεια, ακόμη και την τετράδα. Έχει φέρει καλά αποτελέσματα, κέρδισε τον Παναθηναϊκό.

Εμείς δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, παίξαμε σοβαρά και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Basket League, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η νίκη δεν θα μας δώσει κάτι”.

Και κατέληξε: “Όμως, η νίκη είναι συνήθεια και πρέπει πάντα να παίζουμε για αυτή, κυρίως για σεβασμό στην δουλειά μας, αλλά και στον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Γενικά ήμασταν σοβαροί, αν εξαιρέσουμε το τρίτο δεκάλεπτο, παίξαμε σε low tempo. Όμως, γενικά ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και καλή συνέχεια”.