Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Φώτης Τακιανός παρέθεσε τα δεδομένα, όσον αφορά την κατάσταση της ομάδας του, αλλά και την προοπτική κατάκτησης της 4ης θέσης που μοιάζει να απομακρύνεται.

Αρχικά μιλώντας στην ΕΡΤ για την τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ με τη διαφορά στο -30, ο τεχνικός του «δικεφάλου», επισήμανε: “Εμείς προετοιμάζουμε την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια. Θέλαμε να σχεδιάσουμε μια ειδική κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση”.

Για το αν «πλήρωσε» ο ΠΑΟΚ κάποιες απουσίες, σχολίασε: “Δεν πληρώνουμε τίποτα, είναι και η ποιότητα του αντιπάλου. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Σε 40 λεπτά η διαφορά ποιότητας, το βάθος πάγκου, αλλά και το στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού παίζουν τον ρόλο τους”.

Όσον αφορά την τελική θέση του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, είπε: “Δεν εξαρτάται από εμάς η θέση που θα καταλήξουμε, δε θα κάνω κάποια πρόβλεψη. Θα δούμε τα αποτελέσματα των άλλων και εμείς θα δουλέψουμε. Ποσοστιαία αν το πάρουμε η κατάκτηση της 4ης θέσης είναι δύσκολη”.