Προμηθέας-Καρδίτσα Παπανικολόπουλος

Για έλλειψη συνοχής έκανε λόγο ο Νίκος Παπανικολόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Καρδίτσας από τον Προμηθέα.

Αρχικά ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας ανέφερε:

“Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη και γενικά για την πορεία του. Ειδικά τον τελευταίο μήνα έχει αφομοιώσει τι ζητάει ο προπονητής και παίζει πολύ καλά.

Από την πλευρά μας, κάναμε μια προσπάθεια πολύ σοβαρή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ελέγχαμε το παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί και στην άμυνα και στην επίθεση. Πήραμε αυτό το οποίο μας έδινε ο Προμηθέας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, πήγαμε σε πάρα πολλές κατοχές ατομικά. Αυτό είχε ως συνέπεια να έχουμε συνολικά 20 λάθη που δεν είναι χαρακτηριστικό της ομάδας μας.

Από την τρανζίσιον άμυνα και από την έλλειψη συγκέντρωσης στο τρίτο δεκάλεπτο, δώσαμε πολύ εύκολους πόντους στον Κουλμπόκα, ο οποίος είναι βαρόμετρο στο παιχνίδι. Βρεθήκαμε από εκεί που ήμασταν 7 πόντους μπροστά, να κυνηγάμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στο τέταρτο.

Ο Προμηθέας είναι μια καλή ομάδα, ξέρει να παίζει τις κρίσιμες κατοχές, εμείς κάναμε λάθη και έτσι ήρθε μια δίκαιη νίκη”.

Έπειτα, ο κόουτς Παπανικολόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την καλή εμφάνιση των δύο τελευταίων αγώνων και το ενδεχόμενο επίτευξης των στόχων στο τέλος.

Ιδού η απάντησή του:

“Τα παιδιά καταβάλλουν σίγουρα μια προσπάθεια. Μιλάω για τον τελευταίο μήνα που είμαι εγώ στην ομάδα. Υπάρχει ένα φανερό πρόβλημα συνοχής, που είναι λογικό να εμφανίζεται. Οι ομάδες που δεν είναι μαζί από την αρχή της χρονιάς, “σπάνε” εύκολα. Αυτό συνέβη και σε μας στο τρίτο δεκάλεπτο.

Όσο πήγαινε το ματς εκεί που έπρεπε, και ήμασταν συνεπείς σε άμυνα-επίθεση, ελέγχαμε το παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλύτερη ομάδα από μας. Όταν “σπάσαμε”, έγιναν καταιγιστικά λάθη.

Ξεκίνησαν όλα από ένα γκολ-φάουλ του Κουλμπόκα αν δεν κάνω λάθος. Μετά, δύο λάθος βοήθειες που ανοίξαμε το τρίποντο. Στην επίθεση, όταν άρχισε να μειώνει το σκορ ή να περνάει μπροστά ο Προμηθέας, βιαστήκαμε και πήγαμε πολύ ατομικά. Αυτό είχε σαν συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα”.