Όπως σε όλους τους αγώνες με τις ομάδες που έχουν πολλούς φιλάθλους, έτσι και στον αγώνα με την ΑΕΚ, στα playoffs, το Περιστέρι γνωστοποίησε ότι θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι για την είσοδο στο γήπεδο.

Ο λόγος είναι, να επιβεβαιωθεί ότι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο κλειστό θα είναι μόνο των γηπεδούχων, καθώς δεν διατίθενται εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους.

Το Περιστέρι παίζει με την ΑΕΚ στον Α’ γύρο των playoffs της Basket League, έχοντας πλεονέκτημα έδρας στην Best of 3 σειρά, η οποία αρχίζει την Κυριακή (23/4, 19:15) από το “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Η ενημέρωση της ομάδας:

“Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι bwin ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας πως, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των playoffs με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. (23/4, 19:15), θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο στο “Ανδρέας Παπανδρέου”. 

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε μαζί τους έγγραφο ταυτοπροσωπίας, για να μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.

ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ΚΑΕ για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Επίσης, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα εκδοτήρια του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου», το Σάββατο (22/4) από τις 12:00 μέχρι και τις 15:00 κι ανήμερα του αγώνα, από τις 15:30 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης!”