Ραζνάτοβιτς-Σπανούλης

Συνάντηση με τον Βασίλη Σπανούλη στη Βουλιαγμένη είχε την Παρασκευή (21/4) ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος ανάρτησε σχετική φωτογραφία.

Ο πολύπειρος ατζέντης ήρθε στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Ραζνάτοβιτς αναφέρθηκε στην παρθενική παρουσία του Σπανούλη σε playoffs Βasket League ως προπονητής:

“Σήμερα στην Ελλάδα με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος προετοιμάζεται για τα πρώτα playoffs της καριέρας του, ως προπονητής.

Παρότι δεν είναι ξένος με την ένταση και την πίεση των playoffs, έχοντας παίξει τόσες φορές ως αθλητής, αυτή τη φορά ως προπονητής, είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Η προσοχή και η επιμονή που έφερε ο Βασίλης Σπανούλης στην ομάδα, την οδήγησαν σε αυτό το επίπεδο στη διάρκεια της πρώτης χρονιάς του ως προπονητής, και παρότι ότι όλο αυτό θεωρείται ήδη μια νίκη για εκείνον και την ομάδα του, ξέρω πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα είναι ευχαριστημένος απλά με τη συμμετοχή.

Είναι ένας νικητής με πνεύμα νικητή και του έχουμε κάθε τύχη στο παιχνίδι της Κυριακής”.