Αισιόδοξος ότι η Εθνική ομάδα θα πάει ψηλά δήλωσε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Σερβία.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ιτούδη για την ευκαιρία που του έδωσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

“Μας ενδιαφέρει πάντα να κερδίζουμε, έστω και στα φιλικά παιχνίδια. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά πιστεύω πως θα βρούμε τα πατήματά μας. Πιστεύω πως μπορώ να παίξω καλύτερα στην άμυνα και στην επίθεση, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ευχαριστώ τον κόουτς Ιτούδη για την ευκαιρία. Θέλουμε να πάμε ψηλά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο” δήλωσε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα με τους Σέρβους.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης από τη μεριά του υποστήριξε: “Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για μας. Πιστεύω πως δεν δείξαμε καλό πρόσωπο, δεν είχαμε καλά στατιστικά. Το καλό ήταν πως είχαμε πολλές ασίστ. Στο τρίτο δεκάλεπτο βρεθήκαμε στο -17, αλλά γυρίσαμε τη διαφορά. Η ενέργεια και το πάθος ήταν εκεί. Θέλουμε να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο”.