Βασίλης Σπανούλης

Απογοητευμένος φάνηκε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Περιστερίου από τη Ρίτας Βίλνιους με 82-71, για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των “κυανοκίτρινων”:

“Η Ρίτας έπαιξε καλύτερα από εμάς, Έλεγξε τον ρυθμό στα ριμπάουντ και αυτό δείχνει έλλειψη προσπάθειας. Μπορώ να δεχτώ τα πάντα σαν προπονητής, είναι μέρος του παιχνιδιού. Έλλειψη προσπάθειας έχει να κάνει με μένα και πώς προετοίμασα την ομάδα. Αναλαμβάνω την ευθύνη γι αυτό”.

Για τον βαθμό δυσκολίας του ομίλου: “Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο. Η Ρίτας έδειξε ότι ήταν ανώτερη από εμάς. Το ίδιο ισχύει και για την Τενερίφη. Είναι πρώτη στην Ισπανία. Είναι δύσκολος όμιλος. Είμαστε μια ομάδα που φτιαχνόμαστε. Ανακατευτήκαμε λίγο γιατί είχαμε προσθαφαιρέσεις. Είναι ευθύνη δική μου να βρω τη λύση”.

Για τα ριμπάουντ: “Με Μπίλαν, Αγραβάνη, Κασελάκη, Τζούστον, Ραντάνοφ δεν θα έπρεπε να μας προβληματίζει. Το σημαντικό παιχνίδι έδειξε άλλα. Ήταν πιο πολύ έλλειψη συγκέντρωσης”.

 

Από πλευράς του, ο Φρανσίσκο, είπε:

“Η Ρίτας ήθελε το παιχνίδι περισσότερο από εμάς. Εμείς έπρεπε να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στα ριμπάουντ. Έπρεπε να πασάρουμε τη μπάλα καλύτερα και πιο γρήγορα. Δεν ήταν καλά τα πράγματα για εμάς στην επίθεση. Το κλειδί ήταν η άμυνα, Έδειξε η Ρίτας πως το ήθελε περισσότερο. Έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια στον όμιλο και πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση”.