Πέτζα Στογιάκοβιτς

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς βρέθηκε χθες (28/8) στη Γλυφάδα για να παρακολουθήσει τον γιο του που αγωνίζεται στο Στάνφορντ και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λαύριο, Ευάγγελος Βώδινας τον βράβευσε για την πλούσια καριέρα του σε ΝΒΑ και Ευρώπη.

Όπως αναφέρει το Λαύριο:

“Ένας θρύλος του ΝΒΑ και των Σακραμέντο Κινγκς παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα του Λαυρίου με το Στάνφορντ στο κλειστό της Γλυφάδας!

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το ντεμπούτο του γιου του, Αντρέι, στην Ελλάδα ως freshman του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, βρέθηκε στις κερκίδες και παρακολούθησε το παιχνίδι.

Η ΚΑΕ Λαύριο στο ημίχρονο του αγώνα βράβευσε τον Στογιάκοβιτς για όλα όσα έχει πετύχει στην πλούσια καριέρα του στο ΝΒΑ και την Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Ευάγγελος Βώδινας χάρισε στον άλλοτε αστέρα του ΝΒΑ μια συλλεκτική φανέλα της ομάδας του Λαυρίου, καθώς και μια ιδιαίτερη σύνθεση ορυκτών, σήμα κατατεθέν της πόλης.

Ο Στογιάκοβιτς τον ευχαρίστησε για την βράβευση και ακολούθησε ολιγόλεπτη συνομιλία για την πορεία της ομάδας του Λαυρίου στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για την έκβαση του χθεσινού φιλικού.”