Σαφείς αιχμές για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον ίδιο ο προπονητής του στη Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς άφησε ο Μάικ Τζέιμς, μετά τον ημιτελικό της EuroLeague με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «basketnews»:

Για τη συζήτηση που είχε με τον Μαρκοϊσβίλι στον πάγκο: “Απλά μερικά πράγματα συζητήσαμε. Πώς βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ενός μεγάλου αγώνα. Θα ήθελα να περάσουν τα πρώτα plays στο δεύτερο ημίχρονο από εμένα, δεδομένου ότι είμαι βετεράνος και αστέρι στην ομάδα. Νιώθω πιο κατασταλαγμένος και ικανός να βάλω την ομάδα στον ρυθμό όταν ξεκινάμε παιχνίδια και τα ημίχρονα με την επίθεση να κολλάει. Δεν το κάναμε αυτό στο τρίτο δεκάλεπτο. Εξέφρασα τη γνώμη μου και εκείνος είχε τη δική του. Προχωράμε από εκεί”.

Για την αλλαγή της εικόνας της Μονακό στο δεύτερο ημίχρονο: “Νομίζω ότι έπαιξαν την ίδια άμυνα όπως στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι μόλις αρχίσαμε να έχουμε πρόβλημα με την μπάλα, χάσαμε κάποια εμπιστοσύνη σε αυτό που κάναμε και ξεφύγαμε από το κανονικό μας σχέδιο παιχνιδιού. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, το καλάθι φαίνεται πολύ μικρό”.