Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στην ΤΣΣΚΑ που χάνει και τον Ντάνιελ Χάκετ λίγα 24ωρα μετά τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Μπορεί να αδειάζει, απότομα, η περιφέρεια των Ρώσων, όμως για καλή τους τύχη η εξετάσεις έφεραν χαρμόσυνα νέα το βράδυ.

Ο Ιταλός γκαρντ τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Χίμκι. Η πρώτη εκτίμηση ήταν για κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του χεριού του, όμως τελικά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

https://twitter.com/cskabasket/status/1214196272598573062

Το Μάιο του 2019, οι Μοσχοβίτες γεύτηκαν το… νέκταρ της επιτυχίας σε Euroleague και VTB League. Το καλοκαίρι διαφοροποίησαν το ρόστερ τους, στερούνται εδώ και καιρό με ρήξη χιαστού τον Γουίλ Κλάιμπερν, έχουν αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα και τώρα βλέπουν ένα κενό στα γκαρντ ύστερα από το “διπλό πλήγμα” με παίκτες – “κλειδιά”.

Τελικά, ο 33χρονος θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις και ο Δημήτρης Ιτούδης θα κρίνει πότε πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε αγώνα. Άλλωστε, το μέταλλο του παίκτη δεν του επιτρέπει να μείνει, για πολύ, εκτός δράσης. Ο χρόνος απουσίας εκτιμάται στις 10 μέρες.

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ντάνιελ Χάκετ θορύβησε τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν, που δήλωσε χαρακτηριστικά μετά από την ήττα στο ντέρμπι κορυφής:

Η απόκτηση νέων παικτών είναι απαραίτητη, αλλά δεν θα πάρουμε κάποιον απλά για να πούμε ότι πήραμε. Θέλουμε παίκτες που μπορούν να λειτουργήσουν στο πλάνο μας και ικανούς να παίξουν σε συγκεκριμένες θέσεις. Γίνεται καθημερινή αξιολόγηση της αγοράς. Επίσης, πρέπει να βρούμε παίκτες που θα θέλουν να έρθουν στην ΤΣΣΚΑ, δεν είναι πάντα καταλυτικός παράγοντας τα χρήματα. Έχουμε κάποιες ιδέες, όμως, όχι κάτι σίγουρο…