Ο Βλάντε Μίτσοβ και η Αρμάνι (12-16)… δούλεψαν για τις ελληνικές ομάδες στο άδειο La Fonteta λόγω του κορονοϊού. Η τρίποντη “βόμβα” του Σέρβου… εκτέλεσε τη Βαλένθια (12-16) για το 83-81 στην παράταση, σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι!

Δείτε, εδώ, το απίστευτο buzzer-beater του Βλάντε Μίτσοβ στην Ισπανία:  

Οι Αμπάλντε και Ντούμπλιεβιτς έκαναν, σχεδόν, τα πάντα για την ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου, όμως ο Κολόμ αστόχησε στις βολές με 6 δευτερόλεπτα να υπολείπονται. O Μίτσοβ πήρε το ριμπάουντ και μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Ροντρίγκεθ που βρήκε τον διεθνή φόργουορντ ελεύθερο στην κορυφή για το τελικό 83-81 που κράτησε στις 12 νίκες τις δύο ομάδες, όσες έχουν στην 8η θέση οι Ολυμπιακός, Χίμκι και Ζαλγκίρις.

Με αυτό το “διπλό”, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα διέκοψε ένα σερί πέντε ηττών και διεύρυνε στις τέσσερις εκείνο της Βαλένθια που μέσα σε δύο εβδομάδες έχασε την ευκαιρία να πατήσει γερά στην οκτάδα. Ο Αμπάλντε με δύσκολο δίποντο έστειλε τον αγώνα στην παράταση, όπου Ντούμπλιεβιτς σημείωσε το 76-71 με 1:27 να απομένει.

Ο Αμπάλντε ανέλαβε εκ νέου δράση, ο Σάστρε έβαλε κι εκείνος ένα δίποντο, την ώρα που το Μιλάνο βρήκε μεγάλα καλάθια με Σκόλα, Ρολ και τον Ροντρίγκεθ που με τρίποντο μείωσε σε 78-76 και έπειτα σε 80-78. Οι Αμπάλντε και Κολόμ είχαν 1/4 βολές και ο Μίτσοβ έληξε ένα σπουδαίο ντέρμπι που δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές εξαιτίας των μέτρων πρόληψης της ισπανικής κυβέρνησης. Η καθεμία είχε από ένα ημίχρονο και τελικά, χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο που έδωσε “ανάσα” στην Αρμάνι. 

Τα δεκάλεπτα: 12-19, 28-36, 48-48, 65-65 (κ.α.), 81-83 (1η παρ.)

Τα στατιστικά: 

Τα highlights του αγώνα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (vid)

Μια ανάσα από την Εφές η Ρεάλ Μαδρίτης, 87-78 τη Βιλερμπάν (vid)

“Παράδοση” Παναθηναϊκού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας που νίκησε με 97-66 στο ΟΑΚΑ (gallery)

Ο Πασκουάλ χάλασε το πάρτι γενεθλίων του Σάρας, κι η Ζενίτ 76-75 στην παράταση! (vid)

Δημήτρης Ιτούδης: Είχαμε τη νοοτροπία που θέλουμε!

Γιασικεβίτσιους: Φίλαθλοι της Ζαλγκίρις του τραγουδούν χρόνια πολλά στην Αγ. Πετρούπολη! (video)

Καλάθης: Πέρασε τον Διαμαντίδη κι είναι πρώτος πασέρ του Παναθηναϊκού στη Euroleague (vid)

Παναθηναϊκός: Η βαρύτερη ήττα του στη Euroleague!

EuroLeague 2019-2020: Η Βαθμολογία

EuroLeague 2019-2020: Πρόγραμμα – Αποτελέσματα