Μέικον

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και τρίτη συνολικά, αναζητά απόψε (29/10, 21:00, Novasports Prime) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που υποδέχεται τη γαλλική Βιλερμπάν του Κώστα Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ. 

Με την αυτοπεποίθηση που του έδωσε η μεγάλη νίκη επί της Εφές την Τετάρτη, με 95-69 με το προσωπικό ρεσιτάλ του Ντάριλ Μέικον, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο του ΟΑΚΑ και να βάλει τις βάσεις για μια πορεία διαφορετική από αυτή που έδειχνε το αρχικό 1-4, στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, έστω και με τέσσερις εκτός έδρας αγώνες.

Άλλωστε ο παράγοντας-έδρα, φαίνεται πώς από φέτος πάλι, θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση, αφού ο κόσμος επέστρεψε στα γήπεδα και δίνει άλλη δυναμική στον εκάστοτε γηπεδούχο, όπως φαίνεται και από το 5-0 του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον Τζεχάιβ Φλόιντ που έχει διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού.

Η Βιλερμπάν έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στη φετινή Euroleague, προέρχεται από ιστορική νίκη, με 70-68 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον 24χρονο Γάλλο γκαρντ, Έλι Οκόμπο να κλέβει την παράσταση έως τώρα αφού είναι ο πρώτος της σκόρερ με 17,5 πόντους!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, και στα πέντε πρώτα παιχνίδια του με τη γαλλική ομάδα στη διοργάνωση, έχει καταγράψει 7 πόντους ανά αγώνα, 3,4 ριμπάουντ και 9,4 αξιολόγηση σε μέσο όρο.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, θα ξεχωρίσουμε το Μονακό-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Μάικ Τζέιμς να τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, μετά το σίριαλ της αποπομπής του!

 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

 

19:00 Ούνικς Καζάν-Ρεάλ Μαδρίτης Novasports 5

20:00 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μπασκόνια Novasports 2

20:30 Εφές-Ζαλγκίρις Κάουνας  Novasports 4

21:00 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βιλερμπάν Novasports Prime

21:00 Μονακό-ΤΣΣΚΑ Μόσχας Novasports 6

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

EuroLeague 2021/22: Πρόγραμμα – Αποτελέσματα

EuroLeague 2021/22: Βαθμολογία

Παναθηναϊκός: Η αισιοδοξία Πρίφτη, Παπαπέτρου και τα εισιτήρια με Βιλερμπάν

MVP της 6ης αγωνιστικής της Euroleague ο Ντάριλ Μέικον (vid&pic)

Λίλαρντ και Κάζινς συγχαίρουν τον Παπαγιάννη! (pic)