Ανδρέας Κανονίδης

Το Παλαιό Φάληρο υποδέχεται την Πεύκη (1/4, 17:00) στο τελευταίο του παιχνίδι για την κανονική περίοδο στη Β’ Εθνική και ο Ανδρέας Κανονίδης έκανε δηλώσεις.

Όπως αναφέρει ο ΑΟΠΦ:

Ο ΑΟΠΦ στο τελευταίο του παιχνίδι για την κανονική διάρκεια τού πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής σε θέλει στο πλευρό του!

Το Σάββατο όλοι στο «Σοφία Μπεφόν» και στο πλευρό της ομάδας μας για το μεγάλο ματς απέναντι στην Πεύκη!

Ενόψει της αναμέτρηση μίλησε ο Ανδρέας Κανονίδης, με τον MVP της περασμένης αγωνιστικής να στέκεται και στην πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.

“Την περασμένη αγωνιστική πήραμε μια δύσκολη και σημαντική νίκη για εμάς, μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Διαγόρα. Δείχνουμε με τον καιρό σαν ομάδα ότι βελτιωνόμαστε σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας και αυτό έχει ως αντίκτυπο να έχουμε επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Τώρα κοιτάμε την συνέχεια, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και κοιτάμε να πάρουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος ότι καλύτερο μας αναλογεί.

Όσο για τον τίτλο του MVP που κέρδισα, σίγουρα είναι ένα ατομικό “έπαθλο” που με χαροποιεί, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι μαζί με τις καλές μου εμφανίσεις κερδίζει και η ομάδα μου.

Πλέον μπροστά μας έχουμε ακόμα ένα σημαντικό ματς, αυτό απέναντι στην Πεύκη, το οποίο αποτελεί και το τελευταίο της κανονικής διάρκειας. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, ενώ ελπίζουμε πως ο κόσμος του Φαλήρου θα είναι μαζί μας για να μας στηρίξει”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Β’ Εθνική 2022-23: Το σύστημα διεξαγωγής, με playoffs και playout

Β’ ΕΘΝΙΚΗ, 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Πρόγραμμα-Αποτελέσματα-Βαθμολογία

Β’ ΕΘΝΙΚΗ, 2ος ΟΜΙΛΟΣ: Πρόγραμμα-Αποτελέσματα-Βαθμολογία

Β’ ΕΘΝΙΚΗ, 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Πρόγραμμα-Αποτελέσματα-Βαθμολογία

Β’ ΕΘΝΙΚΗ, 4ος ΟΜΙΛΟΣ: Πρόγραμμα-Αποτελέσματα-Βαθμολογία