allstarbasket.gr

Τη γροθιά που δέχτηκε ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης, καταγγέλλει με video που ανέβασε ο Α.Σ. Παπάγου, από τον χθεσινό αγώνα με τον Πανερυθραϊκό, για την Elite League.

Στο video του, ο Παπάγος αναφέρει:

“Και στο τελευταίο λεπτό, μιας και το μπασκετικό ταλέντο της Ερυθραίας έφθινε… Ο αρχηγός και πρέσβης της Ερυθραίας, Τάσος Καλλιανιώτης συνέχισε πυγμαχία…”.

Οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ενώ όπως καταγγέλλει επίσης ο Παπάγος, μετά τη φάση χρεώθηκε με τεχνική ποινή ο Σανδραμάνης. 

Δείτε το video του Παπάγου στη σελίδα του στο facebook, ΕΔΩ

Το περιστατικό φαίνεται και στο πιο κάτω video της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα, στο 1:35:05. 

 

Zήτησε συγγνώμη μέσω ανακοίνωσης ο Πανερυθραϊκός:

“Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ είναι ένας σύλλογος, που πάντοτε με τη στάση του επιδιώκει να προβάλει τα αθλητικά ιδεώδη και ουδέποτε στο παρελθόν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά στελεχών του στα ελληνικά παρκέ.

Για το λόγο αυτό, τονίζουμε πως η ενέργεια του αθλητή μας, Τάσου Καλλιανιώτη, στην αναμέτρηση με τον Παπάγου για τη 12η αγωνιστική της Elite League, είναι εκτός αθλητικού πλαισίου και απολύτως κατακριτέα.

Ο σύλλογός μας έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον αθλητή του και ζητά συγγνώμη για αυτή την ενέργειά του και χωρίς να προβάλει καμία δικαιολογία.”