ΕΣΑΚΕ
Οι δύο τελευταίοι πρόεδροι του ΕΣΑΚΕ, Β.Γαλατσόπουλος, Μ.Μελής και δεξιά ο Γιάννης Ψαρράκης

Τέλος στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τη διεκδίκηση της θέσης του προέδρου του ΕΣΑΚΕ στις προσεχείς εκλογές, έβαλε ο πρόεδρος του Λαυρίου, Γιάννης Ψαρράκης (στη κεντρική φωτογραφία δεξιά) με ανακοίνωσή του.

Όπως γνωστοποίησε και μέσω του λογαριασμού του στο facebook, o Γιάννης Ψαράκης δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στα τέλη Μαρτίου, οπότε και θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Αναφορικά με την υποψηφιότητα μου για τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ στις επερχόμενες αρχαιρεσίες και προκειμένου να σταματήσει η παραφημολογία και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Από την αρχή είχα εκφράσει τις επιφυλάξεις μου για τον χρόνο ενασχόλησης που απαιτεί μια τέτοια υπεύθυνη και σημαντική θέση και το κατά πόσο θα ήταν δυνατό να τα «χωρέσω» όλα στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμά μου λόγω των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων.

Δυστυχώς όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να αποφύγω ουσιαστική αλλά και τυπική εμπλοκή.

Θεώρησα έτσι, ότι είναι καλύτερα να απέχω παρά να βρεθώ  κατώτερος του βάρους και της ευθύνης που θα αναλάμβανα σε πιθανή εκλογή μου.

Θα συνεχίσω βέβαια να προσφέρω με οποίο τρόπο μπορώ όπως έκανα μέχρι σήμερα.

Έχω εκφράσει επανειλημμένα, τόσο προφορικά όσο και γραπτά, τις αντιρρήσεις μου σε θέματα που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας, οικονομικής και θεσμικής διαχείρισης, δραστηριοτήτων συγκεκριμένων εκ του ανθρώπινου δυναμικού καθώς και τρόπου λήψης αποφάσεων στον ΕΣΑΚΕ.

Εύχομαι το νέο προεδρείο να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να πάει το μπασκετ ψηλά όπως είναι στις καρδιές μας.

Με εκτίμηση”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.