(Φωτογραφία: www.businessnews.gr)

Αυτήν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί, διαδικτυακά, η συζήτηση της ΕΟΚ με τα σωματεία της Θεσσαλίας για την παροχή διευκολύνσεων και βοήθειας, έπειτα από την καταστροφική πλημμύρα.

Ενώ ήδη διευκόλυνε τα σωματεία της Θεσσαλίας για τους αγώνες Κυπέλλου, όπως γνωστοποίησε η ΕΟΚ θα παραταθεί η μεταγραφική περίοδος και θα αναζητηθούν κι άλλοι τρόποι ενίσχυσης των ομάδων, ώστε να “σταθούν στα πόδια τους” εν μέσω των συνεπειών της κακοκαιρίας.

Η ενημέρωση της ομοσπονδίας:

“Η ΕΟΚ προσπαθεί να βοηθήσει έμπρακτα τα σωματεία της Θεσσαλίας, μιας περιοχής που διανύει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο μετά από τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel.

H πρώτη κίνηση είναι η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τα σωματεία της ΕΣΚΑΘ ως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Θα ακολουθήσει μια διαδικτυακή συνάντηση με τα σωματεία της Ένωσης στις 15 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν τα προβλήματα που έχουν και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε η ΕΟΚ να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίλυσή τους.

Παράλληλα, στους αγώνες του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθούν αύριο θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστος φόρος τιμής στα θύματα της ανθρώπινης αυτής τραγωδίας”.