Ζάγκαρς

Πολύ άτυχος στάθηκε ο παίκτης-αποκάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, Λετονός, Άρτουρς Ζάγκαρς, τον οποίο απέκτησε η Φενέρμπαχτσε, αλλά τον έστειλε στη λιθουανική BC Γουλβς ως δανεικό για ένα χρόνο.

Ο Λετονός γκαρντ υπέστη ρήξη έσω συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

“Ο αθλητής μας, Άρτουρς Ζάγκαρς, ο οποίος πήρε μεταγραφή από τον σύλλογό μας την καλοκαιρινή περίοδο της σεζόν 2023-24 και δόθηκε δανεικός στην ομάδα BC Wolves Vilnius της Λιθουανίας, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα της λιθουανικής λίγκας με την ομάδα του, που παίχτηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια των λεπτομερών υγειονομικών ελέγχων του Άρτουρς Ζάγκαρς, εντοπίστηκε ρήξη του εσωτερικού παράπλευρου συνδέσμου του αριστερού γόνατου.

Μεταφέρουμε τις καλύτερες ευχές μας στον παίκτη μας, του οποίου η διαδικασία χειρουργικής επέμβασης και αποκατάστασης θα συνεχιστεί στην Κωνσταντινούπολη.”