Δημήτρης Αγγελόπουλος

Από σήμερα (6/6), ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου αλλάζει σελίδα με τους Δημήτρη Αγγελόπουλο και Μανώλη Μούτσο να μπαίνουν δυναμικά με στόχο να αναβιώσουν οι παλιές εποχές!

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Ώρα “εκτίναξης” για τον ΑΟΠΦ

Μόνο ως ελπιδοφόρα μπορεί να χαρακτηριστεί η επόμενη ημέρα του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου. Η δυναμική είσοδος του Δημήτρη Αγγελόπουλου στο διοικητικό σχήμα, η επαναδραστηριοποίηση του παλιού παίκτη και σημαντικού επιχειρηματία εστίασης, Μανώλη Μούτσου σε συνδυασμό με την παραμονή του Προέδρου Νίκου Δέτση, του επιχειρηματία Μιχάλη Μουρκάκου, και των παλαιών παραγόντων με μεγάλη προσφορά μέχρι τώρα Παναγιώτη Σμυρνιώτη και Νίκου Ζώρζου, καθώς και την παραμονή του Βαγγέλη Θωμά. Παράλληλα, μόνο ευχάριστο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο διακεκριμένος γιατρός Γιώργος Καραχάλιος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Η παρουσία αυτής της δυναμικής ομάδας αποτελεί εγγύηση ότι τα καλύτερα είναι προ των πυλών, άλλωστε κανένας δεν έκρυψε ότι αυτή η επανασύσταση της Διοικούσας Επιτροπής γίνεται με στόχο το τμήμα μπάσκετ να βρεθεί εκεί που πραγματικά ανήκει. Παράλληλα, σε ρόλο General Manager αναβαθμίστηκε ο έμπειρος τεχνικός Μάριος Γούναρης.

Αναλυτικά η νέα Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος

Πρόεδρος: Ν.Δέτσης

Εξαμελής Επιτροπή:
1. Μ. Μουρκάκος
2. Δ. Αγγελόπουλος
3. Μ. Μούτσος
4. Π. Σμυρνιώτης
5. Ν. Ζώρζος
6. Β. Θωμάς
General Manager: Μ. Γούναρης
Υπεύθυνος Ιατρικού τιμ: Γιώργος Καραχάλιος