Τεύχος 354Α

Μια ειδική έκδοση για την πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κυκλοφορεί ταυτόχρονα την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου σε όλα τα περίπτερα!

Εκτός από το τεύχος 354 του Ιανουαρίου, ζητήστε και το αυτόνομο 16σέλιδο με την υπογραφή του All Star Basket για το… κόλπο του αιώνα!

-Το χρονικό της πρόσληψης του διάσημου Αμερικανού προπονητή από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

-Ο βίος και η πολιτεία του 66χρονου στο NCAA και το ΝΒΑ

-Οι παίκτες που έχει συνεργαστεί, πόσους έχει στείλει στο ΝΒΑ κι όλα τα tips που δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού!

-Το σχόλιο του Διευθυντή Σύνταξης του All Star Basket, Δημήτρη Καρύδα για τον “γάμο” Παναθηναϊκού-Πιτίνο!

Τεύχος 354Α

 

Ο λόγος έκδοσης του επιπλέον τεύχους, 354Α, που τιμάται προς 1,5 ευρώ στα περίπτερα

 

Η Special Edition με “ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ” όπως τιτλοφορείται έγινε για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Λόγω των εορτών το τεύχος του All Star Basket 354 έπρεπε να πάει στο πιεστήριο πολύ νωρίς.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν γνωρίζαμε εάν ο γάμος Πιτίνο-Παναθηναϊκού θα ολοκληρωνόταν και είχαμε ένα πολύ σοβαρό δίλημμα. Να συμπεριλάβουμε στην ύλη του τεύχους την υπόθεση Πιτίνο με φόβο να μας προλάβουν οι θετικές ή αρνητικές εξελίξεις των διαπραγματεύσεων;

Να το αγνοήσουμε;

Τελικά, αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε ένα έξτρα τεύχος και να περιμένουμε χρονικά την έκβαση της υπόθεσης για να το κυκλοφορήσουμε αυτόνομο και ως μια έξτρα (παράλληλη) έκδοση με το κανονικό μας τεύχος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.